Καλάβρυτα - Πεζόδρομος Καλαβρύτων
   
Χειμερινές αποδράσεις στα Καλάβρυτα

Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυταιά νέα πρόταση στην παραδοσιακή ελληνική διασκέδαση, το "ταβερνάκι", έρχεται να μας δώσει η ταβέρνα "...ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ" που μόλις ξεκίνησε την λειτουργία της στα Καλάβρυτα. Με απίθανες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, μαγειρευτά φαγητά αλλά και της ώρας στα κάρβουνα, εκλεκτά πρώτα πιάτα, φίνο κρασάκι αλλά και τσίπουρο, και φυσικά την καλύτερη μουσική συνοδεία, από ρεμπέτικα και λαικά τραγούδια.

 

Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυτανέα παραδοσιακή Ταβέρνα "...Περί Ορέξεως" βρίσκεται στο τέλος του Πεζόδρομου της πόλης των Καλαβρύτων.
Ξεκίνησε την λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2005, υπό την διεύθυνση 3 νέων παιδιών με μεράκι και αγάπη στην παράδοση και στην καλή ελληνική κουζίνα. Η Ταβέρνα " Περί Ορέξεως " είναι στην πραγματικότητα η επαναλειτουργία σε νέα μορφή της πιό παλιάς ταβέρνας των Καλαβρύτων " το στέκι του Κουλού" που λειτουργούσε για πάνω από 45 χρόνια.

 

Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυταμορφο και ζεστό περιβάλλον από πέτρα και ξύλο, καταπληκτικές σπεσιαλιτέ της μαγείρισας Χάρις αλλά και μοναδικές πίτες και άλλα εδέσματα από τα χεράκια της Τζωρτζίνας θα σας κάνουν να ¨γλείφετε" τα δάχτυλά σας. Ο Βασίλης και ο Θοδωρής είναι αυτοί που θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο και θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο άνετα σαν να σας καλούσε για φαγητό ο καλύτερος σας φίλος.Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυτα Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυτα Ταβέρνα " Περί Ορέξεως" Καλάβρυτα

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Παραδοσιακή Ταβέρνα
"...Περί ...Ορέξεως"

Πεζόδρομος πόλης Καλαβρύτων, Καλάβρυτα, Τηλ: 26920 24444
Email: periorekseos@allgreecetravel.com